Ona

Ona

Anotace: Kratší dílko o pocitech k milované osůbce.

Ona se směje, ona se mračí,
rád bych věděl co to značí.
Miluji ji, mám ji rád,
nechci být jen kamarád.

Ona je anděl, ona je ptáček,
já jsem šťastný jak obláček.
Je tak chytrá a tak krásná,
to je pravda nad slunce jasná.

Ona je chmýří, ona je pel,
nikdy bych od ní neodešel.
Smyslné rty a hebké vlasy jí zdobí,
jen jediná jediná věc mě zlobí.

Ona tu není, ona tu není teď,
však co stojí mezi námi není zeď.
Jednoho dne snad splní se mi sen,
být stále s ní, den co den.
Autor the_carrion, 16.05.2006
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny jsou od toho, aby se plnily :o) Hodně štěstí :o)

18.05.2006 09:12:00 | ZZuzkAA

držím palce - za100

17.05.2006 08:58:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí