Vidět tak lásku

Vidět tak lásku

Anotace: Snilek...smutny snilek

Můj život, pln zklamaní,
pln nadějí, bez lásky a setkání.
Můj život, snad bez tváře,
hledá svůj lék sladké básně.

Vidět tak lásku, jak pluje,
vidět tak lásku, jak zraje.
Snílek věřící na krásné věci,
jak ostych ze sebe svléci.

Věci, jak jíné se zdájí,
jak se časem mění,
pod rukama všechno plení,
už se nesmějí, jak dříve,
leží a nehýbou se.
Autor oliver, 16.05.2006
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobry - 80%

18.05.2006 15:07:00 | Davex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí