Hra

Hra

Anotace: Láska je jako Člověče,nezlob se.

Je to jako dětská hra-
-Člověče,nezlob se.

Za figurky schovávat se.
Stačí pohled.
Motýli letájí.
Člověče,polib mě.

Za ledovou masku schovávat se.
Stačí dotek.
Brány padnou.
Člověče,polib mě.

Za víčka schovávat se.
Stačí polibek.........
A láska přestává být slovem.

Tak mě již polib...
Autor Haydée, 16.05.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí