Slabikář z ptačích per

Slabikář z ptačích per

Anotace: :)

Osud se skládá z ptačích per,
z radosti a slov smutku..
Každý hýl nemůže hrát fér..
Jako my lidi- vskutku.

Jen jednou k tobě přilétne,
ty nasypeš mu zrní.
Pak..
na hlavu jeho dolehne..
plat činu - věnec z trní!

Dá se utéct z klece?
Chce zase zpívat jiné..
Tvá něha stáčí k černé stoce.
Cíl účinkem se mine.

Jedenkrát..
Dvířka nedolehnou.
Příjde čas načechrat si peří.
Snahy..
Ty popelem lehnou.
Věříš..jen on ti neuvěří.

Ulétl..už nic neříkáš..
Nemoc zasáhla kořeny.
Pročítáš dál svůj slabikář
ze snů a ptačích per složený..
Autor gaginas, 06.07.2004
Přečteno 967x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí