Venku se objevilo sluníčko

Venku se objevilo sluníčko

Anotace: Co dodat...

Venku se objevilo sluníčko,
škoda jen že nemohu obejmout tvé srdíčko,
škoda ty má jediná zářící hvězdičko,
že nenašel jsem odvahu říci ti očí „ Mám tě rád“ mé zlatíčko.

Za mráčky se objevilo sluníčko,
sedím pod tvými okny a čekám na tebe má hrdličko,
čeká na tvé něžné doteky mé srdíčko,
že stejně je to jen sen ty má zrádná múzičko?

Nedokáži vyrovnat se sám se sebou,
vždy když klečím sám před tebou,
nevím jestli je skutečná to láska,

či jen touha a k tomu ta má kráska,
milovat tě mohu zatím jen chtít,
o tobě chci si nechat krásné sny snít…
Autor Láďa, 17.05.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láďo, typyická šuplíkofka "jen pro nás". Vím, máš chuť a potřebu to někomu říct, a Liter a jemu podobné weby jsou k tomu jako stvořené, přesto se domnívám, že mají zůstat jen pro nás a pro ty, jimž byly adresovány.

17.05.2006 10:47:00 | JirkaS

snad se dočkáš - za100

17.05.2006 10:16:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí