Láska v dešti

Láska v dešti

Anotace: Pro dívku, jenž miluji...

Má lásko, jak rád teď vzpomínám na tebe,
když kapka za kapkou padají zpod nebe.
Na zemi tříští se v tisíce kapiček,
víš že máš při smíchu ve tvářích dolíček?

Šedý mrak leží si vysoko v obloze,
rozložen na nebi v podivné poloze.
Když se naň podívám, vidím v něm tvoji tvář,
kolem ní v kruhu pak duhovou svatozář.

Duhová svatozář v které je lásky moc,
volám tě Amore, scháním tě na pomoc!
Volám tě, scháním, a s tebou lásku mou,
snad mi teď Amore šípy tvé pomohou.
Autor Tomáš~2, 17.05.2006
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hezka basen jen tak dal

17.05.2006 18:04:00 | 89Rosa

dost klasická, ale přitom mě nenudí, moc hezká

17.05.2006 16:18:00 | Elča

šťastná to dívka - za100

17.05.2006 16:16:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí