Naděje umírá poslední

Naděje umírá poslední

Anotace: ...

Smutek, bolest a taky žal,
Nevím jak bez tebe budu žíti dál,
Hrozně moc mě všechno bolí,
Mé slzy ti rány nezahojí,

Cítím hořkost a plno strachu,
Plazím se ve špíně, v prachu,
Byl to tak černý den,
Teď lituji…prosím, ať je to snem!

Stále v lásku tajně věřím,
v noci ve vzpomínkách k tobě běžím,
odpustit se to nedá, vím,
ale zapomenout neumím…
Autor Gamy, 17.05.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi ta prostřední sloka...
A jinak, věz, bude líp :o) držím palečky

17.05.2006 20:01:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí