My dva k sobě nepatříme

My dva k sobě nepatříme

Anotace: možná to vím jen já, ale ty už to určitě tušíš....

Otevřené okno do ulice
unavená hlava, srdce, plíce.
Protože se snažím být sama sebou
a stále se to nedaří.
Jsem nespokojeným lovcem,
jako ti věčně lovící rybáři.

Chytila jsem zlatou rybku
a přitom chci obyčejnýho cejna,
nejsem princezna,
ale jen holka obyčejná.

Nepotřebuji zázraky,
peníze ani sex s několika orgasmi,
jsem jen skromná slečna,
s pár obyčejnými prosbami.

Nechápu, proč kecáš,
když to není nutný
a hlavně nepobírám proč jsem s tebou
a to je smutný.

Musíme něco udělat,
jinak usneme a nikdy se už nevzbudíme,
a přitom oba chceme, aby se splnilo,
o čem spolu jen sníme.
Autor Květa, 18.05.2006
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pregnantní

18.05.2006 10:32:00 | daniel

Smutné :-(

18.05.2006 08:47:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí