RŮŽE

RŮŽE

Anotace: o růži, která svými jedovatými trny otrávila lásku vůči osobě, která mě již nemiluje, uvnitř mě...

když nadešla naše chvíle,
po celém těle měl jsem husí kůži
a boláky od trnů jedovatých Růží,
nenápadný Jed, co svítí bíle.

jed parazitující v mé krvi,
pokoušejíc se mě otrávit,
krutá daň lásky přijde brzy
a bude mě chtít zadávit.

je legrační prohrát,
avšak nevzdám se bez Boje,
nesnaž se mě obrat -
vystřílet všéchny mé Náboje.

ty už nechceš mě dál znát
a Jed ztrácí svou Sílu,
na obě dvě strany zkoušíš hrát,
nalijme si pravdu k vínu.

naučme se žíti sami,
buďme šťastný každý zvlášť,
nepadnout lvu do Tlamy
a spolknout tu naši Zášť.
Autor disorganized chaos, 18.05.2006
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: mattoni.uz.neni
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nedokážu povědět co, ale něco mě na tom zaujalo. To něco ale stojí za to...

31.10.2007 20:37:00 | mattoni.uz.neni

Myslím, že po této básni přehodnotím dosavadní vztahy.

08.05.2007 23:54:00 | Rhiana E. Nebresk

Krásné:) Víc se nedá co dodat.

19.05.2006 20:35:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí