LEŽ

LEŽ

Anotace: proč lžeš i sám sobě?

nesmělý dotek chladí jak led
a slza putuje po tváři
ty oči něžné vidíš dnes naposled
už skončil jsi vladaři

riskoval jsi příliš a ztratil vše
teď odejdou i tví přátelé
ztratil jsi moc, především mě
jsi jak Atlantida, to město ztracené

když už skutečnost stává se lží
a pravdu sám nerozpoznáš
tak ostatních utrpení bodavě mží
do očí sám sobě se zabodáváš
Autor Jitka, 18.05.2006
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak smutne ale libi se mi to proto ti dam 100%

18.05.2006 19:42:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí