Návštěva

Návštěva

Anotace: I když sem měla ráno depresi, dnes mi někdo ukázal, že touha není všechno. Děkuji jim, ale doufám, že se vše zlepší...

Dnes v noci podivný sen se mi zdál,
Ty jsi v něm lásko hlavní roli hrál,
Nechci se probudit, snít toužím stále,
Loudat se snem s tebou chci neustále,

Když ráno oko spatří slunce třpyt,
V očích byl smutek tajně skryt,
Stesk a samotu mám tak nadosah,
Ale ty pro mě proměnil ses v prach,

Ale pak sem pochopila víc než tyto řádky,
Že jsem u tebe poznala jen samé hádky,
Návštěva té známé i když jsou si věrní,
Nepohodnou se, však my bychom byli stejní,

Takže až přepadne mě na lásku chuť,
Řeknu si sama, konečně se holka vzbuď!
Zastav se opět u té známé tváře,
Kde mizí lásky a souznění záře,

Kde je zdobí jen žárlivost a smutek,
A čas zamilovaný jim v dálku utek,
To by byl pro mě navěky trest,
Však teď se mohu klidně do oblaků vznést.
Autor Gamy, 18.05.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi to moc bolí - ale krásná báseň - za100

21.05.2006 13:38:00 | lhář II.

A nenaděláte nic

20.05.2006 10:06:00 | Gamy

Moc hezky :o)
Zajimalo by me proc kvuli takovejm hajzlikum tak moc trpime a oni se nam akorat tak vysmejou..:o(

19.05.2006 16:41:00 | miceska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí