MY DVA

MY DVA

Anotace: My dva, já a Ty, o nás dvou.. Naše minulost a přítomnost, kterou jsi oživil jedním z posledních dnů.Byť jen na těch pár hodin..díky.Skutečnost ve mně stále přetrvává. :-)


Ty a já. Opět vedle sebe..
Ty vedle mě. Já vedle tebe..
Ty a já. Už jsem v to nedoufala..
A přece se ta chvíle stala.
Ty a já. Ve skutečném světě.
Krásné naslouchat tvé každé nové větě..
Ty a já. Už ale není důvod, proč brát to vážně.
Nikdy znovu v Bermudském trojúhleníku vášně.

Na to už nemám. Už bych se opět znovu nemohla vzdát.
Byl nějaký důvod, proč prostě mělo se to stát.
Takže děkuju. Že jsi to všechno vůbec řekl..
Díky, že můj život se kvůli tobě sekl..
Strašně tě mám ráda. Jen tak něco tohle nezmění..
Už není na co však čekat. Zbylo tiché modlení.
Díky. Kvůli tobě jsem tolik věcí pochopila..
Příliš mnoho, abych v tvých útrobách se utopila.
I když si nejsem jistá. Mým já jsi prošel čistě skrz..
Ale zklamal jsi. A moc.. Už jsem nedobytná tvrz.

Ty a já. Možná uvízla jsem v určitý době.
Ty a já. Nehodíme se k sobě.
Ty a já. Žijeme v příliš odlišných světech.
Ty a já. Vonělo po liliových květech.
Ty a já. Chápu..Už to prostě nejde.
Ty a já. I mě to jednou přejde.
Ty a já. Na každé řece splav.
Ty a já. A asi náš epitaf.
Autor Turmalina, 21.12.2004
Přečteno 1335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí