Prokletí

Prokletí

Anotace: Pořád se vznášet v lásky objetí, celé dny, týdny... po staletí... Ať moje touha celý svět obletí, láska je pocit, temné prokletí...

Byl to jen pocit,
kdo mi poradil
a věčné stopy
mi do paměti vryl.
Snad tahle slova
k tobě doletí,
byl to jen pocit,
moje prokletí.

Byl to jen pocit,
kdo ublížil
a smutné stopy
do srdce vryl.
Byl to jen pocit,
kdo vládnout mi chtěl,
na lidskou bolest
však asi zapomněl.

Co následovalo,
byl zas jen pocit,
celou mou duši
měl ve své moci.
Snad tahle slova
k tobě doletí,
ten pocit mě drží
ve svém zajetí.

Byl to jen pocit
mého života,
svět se má točit,
dávná jistota.
Jsem bohyně lásky,
vládkyně světla,
pokřivené hlásky
jsem na zem smetla...

Jen já a láska,
snad k tobě doletí,
je to jen pocit,
nesnadné prokletí...
Autor Renatka, 21.12.2004
Přečteno 876x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí