Co je láska?

Co je láska?

Anotace: každý ji vidí jinak...

Sen, co pohltil můj svět
zlíbá tvé líce
kývá se tam a zpět
proč nedotknu se již více

Tam v dáli zní zvony
a láska při nich dýchá
zapomíná nevnímá hromy
ta kráska, jen tu sladkou melodii slýchá

Neplač, dítě, pro ni
jsou to zbytečné slzy
ona se jen za štěstím honí
to poznáš,...už brzy

Dělá z lidí to co nejsou
vidíš pak jen světlý odraz jejich
a potom, i když v srdcích zlobu nesou
myslíš, že každý z nich může být ženich
Autor Mag Dí, 20.05.2006
Přečteno 409x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí