Proč-špatný směr

Proč-špatný směr

Anotace: Tato báseň nemá žádné věnování.Snad jen mojí fantazii.

Proč je nebe náhle tmavé,
Proč uvadaj řůže plané,
Proč mé srdce ztrácí tep,
Proč?-já ptám se naposled.

Proč mi tečou suché slzy,
Proč jsi řekla“Mě to mrzí“
Proč můj život ztratil cíl,
Proč jsem se jen narodil

Znal jsem tě jen pouhou chvíli
Mé smysly se však probudili
A já slyšel lásky zpěv
Teď mi zbyl jen na ní hněv

Snad jsem chtěl víc než mi láska mohla dát
Možná se mi bůh chtěl jen tiše smát
Možná Amorův šíp měl špatný směr
Možná paprsek slunce ukázal na sever.

Ale ne,nelituji ani vteřiny
Vždyť je to jen osud nevinný
Poznal jsem jen lásku záhadnou
Poznal jsem jen Tebe-růži půvabnou.
Autor drak-t, 21.05.2006
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jestli ti dá více lásky než já tak bež za hlasem svého srdce, miluju tě a nejde mi to tě nenávidět, jen si přeji abychom byli oba opět šťastní

15.06.2006 02:05:00 | Erendira

Krásná básnička...

22.05.2006 18:01:00 |

basen se mi libi je odsrdce 100% :-)

21.05.2006 11:04:00 | 89Rosa

Poznal jsi růži
už víš že má trny
a hladkou kůži
a pohled srny...

21.05.2006 09:48:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí