Na pořád

Na pořád

Anotace: tak tohle sem zplodil včera, když mi nešel net... EDIT: je sice hezký že už to četlo 250 lidi, ale třeba komentáře by ste mohli psát !

Slzy kapou šedým snem,
když o ní se mi zdá,
sami najdou cestu ven
a já se ptám...
kde je láska Tvá.

Tisíc a jednou vzpomínku zahnal jsem,
tolikrát stal jsem se zbabělcem.

Za jedno obětí osud bych miloval
a za Tvůj polibek do smrti bych děkoval.
Za ta křehká slova lásky celý svět bych dal,
tak lásko, pojď ke mě,
vždyť já Tě nikdy milovat nepřestal...
Autor deSolAxe, 21.05.2006
Přečteno 702x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí