Zmatek

Zmatek

Anotace: má jinou...

duše má je poletená
srdce tluče rychleji
jsem do toho zapletená
jenže ty náš stále ji

když jsme spolu jeden veče
je nám oboum nádherně
jenže co si ráno počnem?
já bez tebe,ty beze mě...

musím si to v hlevě srovnat
jak bude to dále
jestli udělám to znova
podvádět budu stále...
Autor Janis Joplin, 21.05.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí