nez pujdes spat...

nez pujdes spat...

Anotace: ... chtela bych ti rict

Otevřu oči a kolem mě tma,
Je pozdě, všichni už šli dávno spát.
Otevřu oči a kolem mě noční klid,
Nikdo a nic to ticho neruší.
Otevřu oči a kolem nic,
Já přála bych si tě tu mít …
Otevřu oči, není to zlý sen,
Jen já, tma, ticho a noční sen.

***

Zavírám oči, chce se mi spát,
Ne však jen touha dovolí mi o tobě si nechat zdát.
Zavírám oči, chci snít krásný sen,
O tom, jak v tvé blízkosti tak moc šťastná jsem.
Zavírám oči, já krásně usínám,
Do říše snů za tebou pospíchám.
Zavírám oči, brzo bude nový den,
Až ráno je otevřu, snad splní se můj sen.

***

Mám zavřené oči, sladce o tobě sním,
Jak něžně a dlouze dotýkat se tě smím.
Mám zavřené oči, na blízku tě mám,
Pevně a dlouze tě něžně objímám.
Mám zavřené oči, ruku v tvé ruce cítím,
Pomalu a něžně své rty do tvých vpíjím.
Mám zavřené oči, své nahé tělo na tvém mám,
Plním si své sny a u tebe zůstávám …
Autor Nykyta, 21.05.2006
Přečteno 787x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

Díky za komentář, ať se Ti sny plní nejen v noci:-)

31.05.2006 21:05:00 | grázlík

Njn, láska.

22.05.2006 04:17:00 | Nausika

Ale není to nejhorší :)

22.05.2006 04:17:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí