Pár slůvek jenom pro Tebe

Pár slůvek jenom pro Tebe

Anotace: Milostné vyznání:-)

Když na tebe se podívám,
tak něhu, lásku v srdci mám.
Tak cítím radost a mám pocit,
že všechno zvládnout je v mé moci.

Příjemný pocit na duši,
žes způsobil ho, netušíš.
Netušíš, že tě miluji,
že vzdušné zámky maluji.

Já milovat prý neumím,
mé srdce však je velký vír,
Milovat neuměla jsem možná dřív,
teď už to umím, teď to vím.

Když do tvých očí se podívám,
nic kolem sebe nevnímám.
Utápím se v nich docela,
to taková je nádhera.

Tvůj úsměv prozáří můj den,
každou noc o tobě sním sen.
V tom snu jsme spolu – jen my dva,
tak pojď už ke mně – měj mě rád.

Tak už mě začni milovat,
se mnou ty zámky malovat.
Autor Jewel, 22.05.2006
Přečteno 1443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (14x)

Komentáře

Souhlasím s Rosou, láska je krásná jen ji potkat, mimochodem moooc krásné vyznání:-)

22.05.2006 19:50:00 | Vera

jo laska je krasna jen ji potkat

22.05.2006 14:45:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí