zde tluče srdce...

zde tluče srdce...

Anotace: pravda- už celkem omšené téma, ale mám potřebu zveřejnit i svá dílka na začátku mé literární kariéry.posuďte sami, zda jsem se trochu vyvinula či nikoli(tvorba r.2002)

Zde tluče srdce toho, jenž měla jsem ráda.
Zde tluče srdce mého kamaráda...

Zde tluče srdce jenž zanechalo vrásky.
Zde tluče srdce mé tajné lásky...

Zde nestčí jen prázdná slova
jenž otevřou spousty vzpomínek znova.

zde v srdci splní se má tajná přání
na lásku, kterou ani smutek nezahání.

Na lásku, která nezná beznaděj...
Na lásku, která má krásný děj...

To srdce otevírá bránu...bránu ke krásným ránům!
Autor Gwladus, 22.05.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna

22.05.2006 17:30:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí