Tužby

Tužby

Anotace: 18.5.2006 Pro nikoho není určená. ... Hmm..Nebo pro všechny.

Chtělo by se mi
usnout.
Tobě v náruči.
Nebo v kterýkoli jiný.

Mám jenom
svoje prázdný ruce,
co promarnily objetí.
Co promarnily objetí.

Chtěl bych Ti natrhat
luční kvítí.
Vypěstovat pro Tebe
náruč konvalinek.

Toužím s Tebou ležet
v borovým lese,
poslouchat jak šumí stromy
a víckrát se neprobudit.
Autor frangir, 23.05.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí