Do vzduchu

Do vzduchu

Anotace: 18.5.2006

Mám přibitý srdce
na tvým nočním stolku.
Každý ráno se probouzíme
a hledáme co bylo
včera.
Jsme každej zvlášť,
dva truchliví vzbouřenci
v centru obrovskýho města.
Kdo nám dveře otevře?
Náhoda. Náhodou se setkáme
u stejný výlohy.
Rychle ale
dveře zase zavřeme --
s okovy na rukou.
Teď každej večer uléháme
a probouzíme vzpomínky.
Ukrad' jsi mi srdce
co ti tluče na tvým nočním stolku.
Autor frangir, 23.05.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá..

23.05.2006 19:23:00 | skaj

Aspoň že víš, kde ti tluče. Pěkná.

23.05.2006 11:47:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí