Lež

Lež

Anotace: napište mi, jestli mám pravdu

Nad obzorem se rudé slunce skví,
když do ucha mi šeptáš tajemství,
že prý máš mě rád, já ti nevěřím,
já už se víckrát nespálím.

Pod hvězdami se člověk dočká jenom lží,
protože není možné dívat se do očí,
že prý miluješ mne, říkáš neupřímně,
já však nenaletím, nepřesvědčíš mě.

O lži se mnoho vypráví, mnoho se jich říká,
jen málokdo je ve vztazích srdečně vítá,
ty mne nemiluješ, jen plané naděje mi dáváš,
snad za hříchy minulé mě stále káráš.
Autor Morgana, 22.12.2004
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí