Krásné je vše co je

Krásné je vše co je

Anotace: Pro ni

Krásné je vše co je
a krásnější to co není,
někdy to co přijde,
všechno navždy změní.

Jsou krásné chvilky v objetí,
vždy když slyším Tvoje srdce,
když jsme spojení a jatí
a odloučit se nechcem.

Pocit, který vyvoláváš,
zahřívá mě na duši,
ať uleháš nebo vstáváš,
vždy mě to rozruší.

Tak mysli na to, na co já,
na pocit, který známe jen my dva,
kdy se slov nemusíme bát
a můžem říkat, mám Tě rád.
Autor Ďábel sám, 23.05.2006
Přečteno 749x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí