Chtěl bys místo v mojí duši?

Chtěl bys místo v mojí duši?

Anotace: ...

Ze vzduchu stvořená
duše
krásných snů plná.
Při zemi umírá
duše
světem zraňovaná.
Mezi prsty proniká
duše
jen v srdci zachytitelná.
Dokážeš milovat
vodnářku nestálou?
Dokáže milovat
bez podmínek?
Miluj mne teď,
neřeš zda nastálo.
Minulost schováme
pod kamínek,
neřeš teď
co se kdy stalo a nestalo,
čí ruce hladily moje tělo,
Ty teď můžeš hladit mojí duši.
Otisky na kůži mizí
s kapkami vody,
otisky v duši jsou
navždy.
Autor Melfëa, 23.05.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobře podaná myšlenka, jen konec trochu rytmus rozhodil.

24.05.2006 12:22:00 | Krtica

Moc hezký... pěkná forma :)) (100)

23.05.2006 22:17:00 | Jean-Valjean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí