Linda

Linda

Anotace: Nejkrásnější jméno na světě...

L--ásko, tak nebuď smutná už,
já mohu být srdce tvého muž.
I-- když snad nejsem ideál,
života tvého budu král.
N--a trůnu sedím, ty vedle mě,
tys má královna, vládce mé země.
D--o uší šeptáš něžná slůvka,
nevinná jak dětská malůvka.
A--ž zjistím, co bys chtěla mít,
pokusím se v to přeměnit.
Autor dark_stuff, 23.05.2006
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Gracia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí