Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Myslím, tedy jsem. K tomuto moudru bych přirovnal tuto básničku.

Když soumrak světu svůj příběh vypráví,
já položím se tiše k tobě do trávy.
Pod záplavou stříbrných hvězd z nich mě učíš číst
pod dotykem tvým se chvěji jako padající list.

V té letní noci na tmavé klenbě nebe
vnímám jen tvůj dech, tvou blízkost vedle sebe.
Přeji si aby čas svůj zběsilý běh na věčnost zastavil
ty okamžiky ať trvají do nikdy nekončících chvil.
Autor pK, 24.05.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Opravdu krásné, škoda, že to nemám komu poslat! =o(

30.06.2006 10:52:00 | Luďka

Je to nádherné...
Neodolala sem a hned to psala příteli...

24.05.2006 19:32:00 | Skria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí