Zmatená láska.

Zmatená láska.

Anotace: Mít rád je někdy víc než milovat - to když láska jen jako slovo zdá se...

pod tmavým rouchem schoulená
krčí se láska zmatená
má krásnou tvář – já dobře ji znám
jak rozum ničí, když přijde k nám

hluboko v srdcích tam doma je
hladová po skutcích než roztaje
vpíjí se něžně i divoce
chvíli jsi v ráji a pak zas ve stoce

to když se vytratí potichu
tak jako ozvěna po smíchu
co zůstal mi v paměti na tebe
proto nic nebolí - nezebe

mám srdce vyprahlé já nejsem ji hoden
a tak se vytratím vždy zadním vchodem
točím se zády a přiznávám
že mám z lásky strach – sám zůstávám

snad nechme ji kolem nás něžně se choulit
šeptem pak řekněme ať se jde projít
takhle tě nezklame a nebudeš litovat
mám tě rád víc než schopen jsem milovat
Autor Adam Piston, 25.05.2006
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"..takhle tě nezklame..." tak to asi bude

25.12.2006 18:23:00 | Terakota

Dávám ti 100, ano mít docela obyčejně rád, je ví než milovat...

25.05.2006 06:55:00 | Jin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí