Pouťová láska

Pouťová láska

Anotace: Spíš takový pokus, co na to kdo řekne, takže pište názory :)Možná je to drobátko chaotický a dlouhý, ale přečtěte co celý a pak si udělejte obrázek :)

Láska není sázka
jako kráska
kterou potkáš na pouti,
že nemáš ji tě zarmoutí,
koupíš si zmrzlinu,
povíš vše narovinu,
lásku, krásu nelze koupit,
nemusíš se ale rmoutit,
láska je jak kolotoč
stejně se pořád ptáš proč
se ti stále vyhýbá,
proč tě nikdo nelíbá
na tvoji tvář jemnou,hladkou
nedá žádná pusu sladkou.

Láska, ta je jako válka,
snežíš se uspět, k cíli dálka
ještě chybí,
láska?To jsou samé sliby,
samé možná, coby, kdyby
se povedlo uspět aspoň jednou,
na kolotoči jízdu pěknou,
která nikdy neskončí,
točí se a točí, točí,
lásku najít stálou, věrnou,
až všichni odejdou, se zvednou,
zahájíš svou skromnou akci
z které se jen těžko vrací
zpět, když někoho chceš hodně,
oblečeš se vhodně, módně,
aby si tě nejaká všimla.

Aby zalíbil ses,
úspěch možný ještě dnes
jdeš za onou kráskou z poutě,
myšlenky na neúspěch štvou tě,
ty však nechceš stát v koutě,
vyrazit jen rychle vpřed,
vstoupit na dost tenký led
mezi ní a tebou,
ruce zebou,
klepou se a nervózní jsou,
ty jdeš za tou jedinou,
lásku pocítíš na vlastní kůži,
a střelnici trefíš růži,
věříš, že uspěješ -
jde to rychle,
jen netvářit se moc zpychle,
máš ji za pár minut v kapse,
že pohoříš, už netrap se,
vyšlo to a ty sis pískal,
že jsi pěknou holku získal.
Autor Richard LaFontaine, 25.05.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působí to na mě jako text rapové písničky, ta poslední část je lepší.Máš vždy dobré, trefné konce.

25.05.2006 10:43:00 | Jarky

Sladkých sedmnáct,ještě si pamatuji tu dobu zmatku,ale neboj ,jednou na to budeš s láskou vzpomínat.

25.05.2006 09:39:00 | karadka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí