den poté

den poté

Anotace: pro kamarádku

Když láska,už láskou není
Úsvit se změní v zatemnění
Když touha sladká chuť má zlou
Krev čistá tryská tmou
Ztracenou

Duši tvou ,v kámen změněnou
psi lítí,
Vzpomínky,
sežerou
Pomsta je lahodný doušek
Nejlepší z vín
Však už na jazyku ztrpkne
Pachutí našich vin

Když touha se změní
v zapomnění
až v rukou ucítíš to chtění
Zatnout mu drápy do očí
A rvát
A řvát
A plakat do rozednění

Co zaselas to sklízíš
Není už nikdo bez viny
Dvě strany ve zbroji
Prsty na spoušti
Láska se těžko odpouští
Autor karadka, 25.05.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí