Nevěřím

Nevěřím

Anotace: ...ano či ne?...věřit či nevěřit...já nevím :(

Víš nevěřím ti,i když mi hledíš do očí,
nevěřím ti,i když se celý svět kvůli tobě se mnou točí.
Nevěřím tvému hlasu co volá mé jméno,
nevěřím,že z minula je vše zapomněno.

Nevěřím tvým očím co upřeně hledí,
nevěřím tvým něžným rukám co mě hladí.
Něvěřím tvému objetí,
nevěřím,že nejsem jen tvou obětí.

Nevěřím vyznání co mi šeptáš,
nevěřím ti,i když si přede mne klekáš.
Nevěřím tvé dlaní v mé,
nevěřím,mé srdce je ztracené.

Nevěřím,že mé city nezradíš,
nevěřím,že mě ochráníš.
Nevěřím,když říkáš ,,mám tě rád''.
VĚŘÍM,ale jen někdy, snad...
Autor slečna Jůlie, 25.05.2006
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jůů díky Barčo jsem si toho truhlík nevšimla :)

04.06.2006 00:15:00 | slečna Jůlie

Řekl bych, že ses stala obětí objetí.

26.05.2006 10:36:00 | JardaCH

p.s. : začni věřit, jestli chceš, později by si mohla litovat a to mi věř

26.05.2006 06:48:00 | Sharon

mám stejný problém :_( básnička hezká, moc citově zbarvená, 100

26.05.2006 06:47:00 | Sharon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí