čas běží

čas běží

Anotace: ......

Ano, lidi se mění
a čas běží, utíká.
Avšak mne při setmění
srdce náhle netiká.

Ono jen velmi tiše vzpomíná
na okamžiky dávno minulé.
Tupou bolest proklíná.
Myšlenky jsou plynulé.

Láska je jak... Láska je jak Kopretina,
lehká jako vodní pěna.
Láska je jak Slunečnice,
máš-li vše, chceš však více.
Láska je jak rudá Růže,
překážky a lest přemůže.
Láska je jako Petrklíč,
najde ti ten správný klíč.

Potichu mi stéká slza na rty,
ty nejsí já, já nejsem ty...
Potichu mi padá vlas z copu
a já stezku života si kopu...

Život je těžký,už mě nebaví.
Tak ráda bych poznala klid,
do ráje míru se odevzdat.
Čas mi napoví,jak to ukončit.
Autor 89Rosa, 26.05.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zase pocitova...:o)jen ten konec v tvych letech...tohle nerikej i kdyz budes sebevic zoufalejsi...ty jeste jednou budes mit teprve pro co zit, ver mi...vzdy to tak pry byva

28.05.2006 00:47:00 | lightnight

Laska je krasna,.. ale i neskutecne boli...
100

27.05.2006 08:11:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí