Vyvesíme prapor

Vyvesíme prapor

Anotace: ...

Vše jsem Ti řekla, vše co jsem cítila
Nemám už víc co bych Ti vštípila
Trápím se sáma, možna zbytečne, nevím
Tak co s tím?Své pocity cedím

Sáma sebe hledám
Před zrcadlem stojím,sténám
Skrývám v sobě, pocity své
Mlčky hlodám srdce své zlé.

Křičím,rvu si srdce
pentagram vyrývám na ruce
Zármutek skrývám,oni nevědí
Že já neobejdu se bez lidí

Topím se ve slzách,
Když pláče má duše,
Ostatní proklínám,
Ve slzách barvy tuše.

Asi se trápiš co říct mi máš
To je jen Tvá věc,
Snad že sebe něco vydáš
Nějaké pocity,myšlenky,nápady
Určitě ukrutne bije Tě do hlavy

Zavři ta vrátka,já nechci mít klíč
Chci mít jen jasno a zlí démoni atˇjsou pryč

Ted už nechci Tvé tělo,nechci Tvou duši
Chci Tě jen kamaráda.To se snad sluší
Ty chceš snad něco víc?
Dneska už nevím co Ti na to říct...

Šlápla jsem vedle.Ale co na tom?
Vždyt jde i o Tebe.Vyvesíme prapor?
Autor 89Rosa, 27.05.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí