Láskou zklamaná...

Láskou zklamaná...

Anotace: Ne vždy se nám podaří přeměnit city ve skutky... Pak zbývají slzy a trápení,...

Láskou zklamaná, srdce opuštěné,
city zůstaly skutky neproměněné...
Proč teď pro něj tečou potůčky slziček,
když jemu poblouzní hlavu mnoho jiných bludiček...?
Neplač pro něj, vždyť on Ti za to nestojí,
jeho srdce se s jiným propojí...
Avšak při pohledu do očí,
utápím se v modrých studánkách,
potom vytrácí se mé bezpečí,
zbývá jen začít psát na prázdných stránkách...
Vzpomínka na Tebe řasy mi orosí,
pak už jen srdce Tě o lásku poprosí...
Srdíčko bolavé jiný snad zahojí,
tak hlavu vzhůru, vždyť princezny se nebojí...
Autor L.ee, 27.05.2006
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vladka: Děkuju, jsem ráda za Tvůj komentář... Takhle zbývá opravdu jen zvednout hlavu a jít dál,... Snažit se nevzpomínat i když nezapomeneš nikdy!!!

26.07.2006 14:02:00 | L.ee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí