Sladká písmenka

Sladká písmenka

Anotace: .....on tam je a spí......

Déšť bubnuje si do rytmu tvého srdce,
ty tam někdy jsi,já to vím.
Vklouzl jsi mi do snů hladce,
každou noc teď o tobě sním.

Sladká písmenka,
co hladí mi duši.
Stačí chvilinka,
a srdce jak zvon mi buší.

Oba dva můžeme doufat jen,
že naše touhy se splní.
Zhmotní se nám náš sen,
a nezůstaneme bez sebe a stále smutní...
Autor slečna Jůlie, 28.05.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

taky mam dneska snovou, sny...ktery klamaj..ale jsoua proto rikam, pekna

28.05.2006 01:23:00 | lightnight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí