Rozsudek

Rozsudek

Anotace: Tak to se mi dnes zdálo...

Vlna odporu z vody prchá
Když mé tělo hlubina pohltí
Záhuba nenápadně skrytá
Jak zrádné je tvé objetí

Stovky malých bublin průzračných
Stoupají vzhůru k hladině
Já svázaná a zatížená kameny
Umírám pod vodou nevinně

Jen kousek nebe a vzduch čirý
Jen kousek volnosti
Tak málo stačí k mému žití
K životu mému ze ctnosti

Ty odsoudils mě a rozsudek byl smrt
Pravda z mých úst nezajímala tě
A tak teď polykám vodu a chybí mi vzduch
Tys soudcem a vrah co zabíjí mě
Autor Jitka, 28.05.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená, opravdu moc.:)

15.06.2006 20:37:00 | Sokolička

Je v tom cit, má to myšlenku, někde i nápad (líbí se mi ten kousek, kde toužíš po volnosti) a básnicky je to velmi dobré. Místy až zvukomalba, no moc se mi to líbí... 95,897% :)

28.05.2006 10:03:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí