Víc než slova..

Víc než slova..

Anotace: Je stará asi 3 roky..

Tvé oči prozradí víc než slova
Nikdy nebyly tak zářivé
jako když na mě poprvé pohlédly
Z tvé tváře se dalo číst
Jak z otevřené knihy
Z knihy tisíckrát přečtené
Přesto skrývajíc tajemství
Tajemství,jehož příčinu nikdo nezná
Možná je to záměr
Snad náhoda
Ovšem i to se dá změnit
Pokud bude někdo naslouchat,
Naslouchat a sdílet
Tebe a celou Tvou osobu
Chtěla bych to být já,
ovšem Ty jsi jiného názoru
Netuším co hledáš
Pokud je to upřímná láska,
pak přestaň hledat
a otevři oči
Autor reklamaNAsny, 28.05.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí