Samota nemocí

Samota nemocí

Anotace: Hodiny oznámily třetí hodinu ranní. Nemůžu spát a tak píšu...

Ze samoty splétám plášť,
zdobí jej bolest a zášť.
Proč nebe sledovat sama mám,
vždyť jen výsměch v něm nalézám.
Spalují mi tvář slzy bezmoci,
když hledím sama do noci
a zpovídám hvězdy, proč duše brečí,
ony však pouze mlčí.
Sedím tu v hluku němoty
poblouzněna nemocí samoty.
Sudička zlá se šklebí nad mým osudem,
to ona si zahrává s mým životem.
Žádám jen objetí, polibek na tvář,
já nechci do nebe, nechci svatozář.
Němé hvězdy, němá noc,
chci jen lásku, je to tak moc?!
Autor Miiemu, 28.05.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí