O smutné lásce

O smutné lásce

Anotace: O jednom moc zklamaném kamarádovi

Dvě duše se mají rády
cítí chutě čokolády.
Jsou spolu, a nejsou spolu
nejsou spolu a jsou spolu.

Dvě srdce se mají rády
jsou to srdce z čokolády.
První druhé schovává
druhé první u sebe má.

Dvě těla se mají ráda
stéká po nich čokoláda
První tělo druhé pojme
druhé tělo první dojme.

Dva mozky se mají rády,
mozky už bez čokolády.
Přemýšlejí, nevědějí,
jestli druhý mozek chtějí.

Mozek cítí: na lásku brzy!
Dvě duše se měly rády
stékají teď hořké slzy
ze tvých očí z čokolády.
Autor Margaritta Nunwier, 28.05.2006
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký:-)

29.05.2006 00:42:00 | exitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí