Cítím se sama

Cítím se sama

Anotace: o samotě a lásce

Cítím se sama

Cítím se sama
A nemám chuť žít
Proč lásku nemám
Když chtěla bych ji mít?

Cítím se sama
Proto po tobě toužím
Proč lásku nemám
I když se soužím?

Cítím se sama
A nevím jak dál
V mém srdci je díra
Jak zaplnit ji mám?
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 1156x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí