Cítím *

Cítím *

Anotace: Když se láska srdci dvoří

Cítím *
Cítím jak kapky na mě dopadají
Na mé ruce, oči a rty
Svíčky voní, ohníčky plápolají
Nalézám nepoznané pocity

Cítím kapky
I když déšť napadá
Možná jsou to jen kolemjdoucí myšlenky
Možná štěstí a radost mě přepadá

Cítím jak ohníčky hřejí
Srdce mé a mou prázdnou duši
Prázdnotu a osamělost mou léčí
Snad se i smějí? A to jim moc sluší!

Cítím plamínky
Dotýkají se ledového srdce
Vyháním z hlavy dávné vzpomínky
Porozumění a láska začínají hřát mé srdce.

Cítím žár hvězd a měsíce
Stříbrný prach noci k zemi se snáší
Pro mě je tma i když svítí slunce
Láska se duši mé jemňoulince dvoří.
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí