Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: o tajné dávné lásce

Chtěla bych …
Chtěla bych tě znovu držet v náručí
Chtěla bych se k tobě znovu přitulit a cítit to bezpečí

Chtěla bych znovu , zas a zas
Trávit jen s tebou svůj volný čas

Chtěla bych tě znovu na ústa líbat
Chtěla bych se zase do tvých pomněnkových očí dívat

Chtěla bych s tebou zase poslouchat písničky
Chtěla bych, aby žádný z nás nemusel mít výčitky

Chtěla bych znovu cítit tvou lásku
Chtěla bych už konečně sundat tu smutnou masku
A znovu se jen s tebou smát a usmívat
Až pozdě večer bude se za okny stmívat

Chtěla bych, aby dokázal mě rozesmát zas
tvůj komicky krásný hlas

Chtěla bych …. I když vím že nesmím
Proč jen svou lásku v sobě dusím…?
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 2572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (38x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí