Sedím - koukám, ....

Sedím - koukám, ....

Anotace: .... co mě to zase potkalo

Sedím - koukám,
až to bolí,
pláču - křičím
na okolí.
Jak mě mohla
jako šaška,
zase dostat
kdo? no láska...
Sedím - koukám
to je k vzteku,
nedokončím
už ań větu.
Co se to zas
se mnou stalo,
říkám si ted
každé ráno.
Koukám - hledím
do neznáma,
slyšíš? - puká
milá zlatá.
Píšu - škrábu
do papíru,
tímhle sbírám
svoji sílu.
Doufám - věřím
to pomůže,
že místo slz,
budou růže.
Autor black_and_red, 29.05.2006
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný, boží, naprosto dokonalej cit pro poezii

01.08.2006 21:47:00 | Eylonwai

Pchjóoooo, moc dobrý... špica :-)

28.07.2006 12:55:00 | Buližník

Povedený.....mooooc ;))

30.05.2006 16:54:00 | Esquirol

přeji Ti ty růže - za100

29.05.2006 20:55:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí