láska

láska

Anotace: zamyšlení nad láskou...

Láska
Co je to vlastně láska?
Je to jen hra a nebo sázka?

Láska je něco mezi lidmi
Z lásky jsou občas lidé divní

Láska není věc
Jako třeba zlatá klec

Láska je pocit štěstí , milování a touhy
S láskou není nikdy nic dlouhý

Z lásky člověk občas dělá hlouposti
Ale nesmějí se brát jako nutnosti

S láskou se žít dá
Ale bez lásky si nikdo život neuspořádá.
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 1670x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí