Pár lžic

Pár lžic

Anotace: ...kulinářská :-)

Pár lžic touhy, špetka něhy
Cizokrajné koření
Poklička neschová daleké břehy
Občas je ve světlo promění

Láska se uvaří
Někdy do rána, někdy k poledni
Někdy i k večeři
Život se rozední
Autor Jn.s, 29.05.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báječné!
Na čo vy básnici neprídete

29.05.2006 22:22:00 | Luboško

tak ta je ještě krásnější

29.05.2006 20:34:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí