Déšť z očí sešel

Déšť z očí sešel

Anotace: ...

Ukázal jsi mi, co je láska
V očích koupeš modré z nebe
Kéž není to jen slepá maska
Chtěla bych dát ti kousek sebe

Dal jsi mi napít ze svých dlaní
Čiré hořící doušky něhy
Bezedné zdá se milování
Jak krajina v objetí mlhy

Dal jsi mi rosu ranní trávy
Do vlasů vánky všech divokých moří
Vodou’s zaplavil všechny splavy
Měsíc se hvězdám směle dvoří

Ukázal jsi mi, co je láska
Je to svět magických světel
Led před paprsky zvolna praská
Déšť z očí již dávno sešel
Autor Jn.s, 29.05.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná - za100

29.05.2006 20:33:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí