Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Vyznání...

Miluji tě

Když jsem s tebou v mé duši se rozzáří sluníčko
Jen s tebou se láskou zalije mé srdíčko
Jen ty jsi má láska a tobě patří mé srdíčko
Jen ty jsi můj poklad , moje zlatíčko
Jen s tebou mě baví žít
A jen s tebou prožívám radost
A jen tobě chci dát svou lásku
Miluji tě…….
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 4052x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (30x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí