O tobě...

O tobě...

Anotace: ...

Tvá slova pohladí,
na duši jako vánek,
můj pohled na tebe neodradí,
snad ani mikrospánek...

Tvá duše je čistá,
jako sněženka na jaře,
a já jsem si jistá,
že jsi můj princ,
i když nejezdíš ve zlatém kočáře...

Tvé oči jsou blankytné,
jako nebe nad Zemí,
až pohled do nich se mi naskytne,
já zeptám se tě: "Zdáš se mi?"

Tvé ruce majíc pevný stisk,
jsou ztvrdlé těžkou prací,
to život nechal na nich svůj otisk,
vzpomínka na tebe se stále vrací...

Tebe stvořil Bůh, pán všeho života,
leč na něho nevěřím,
mě zlomila teď jistota,
že jen v tvou lásku uvěřím...

A věřit stále budu...
Autor Agnesita, 29.05.2006
Přečteno 625x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, a prej že ty neumíš psát básničky jo ... moc pěkný, hezký rýmy ... fakt hezký, to se ti povedlo, jen tak dále ...

04.06.2006 17:18:00 | Miro Sparkus

pěknééé .)

30.05.2006 16:47:00 | Esquirol

je to moc krásné - za100

30.05.2006 12:56:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí