Pro Martínka

Pro Martínka

Anotace: nešťastná láska

Pro Martínka
Proč srdce mě tolik bolí?
Proč jednu slzu následuje druhá?
Proč jsem tolik naivní?
Proč jen naše láska umírá?

Proč se slzami v očích odjíždím?
Proč ztrácím tě z dohledu?
Proč slzy již nezadržím?
Proč pro tebe pláču?

Proč k jen kvůli tobě nezlobím?
Proč bez tebe mě nic nebaví?
Proč každý den je smutnější?
Proč jen tu nejsi?

Proč srdce mě tolik bolí?
Proč nemohu vídat tvé krásné oči?
Proč bez tebe neprožívám pocity štěstí?
Proč úsměv tvůj mi tolik chybí?

Proč jen tě chci tolik zpátky?
Proč když o mě nestojíš?
Proč jsi mi vyprávěl ty pohádky ?
Proč? To jen sám TY víš!
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí