S tebou

S tebou

Anotace: zamilování

S tebou
S tebou se cítím jako v pohádce
Jen pro nás dva vychází každý den slunce

S tebou procházím rajskou zahradou
Kde jen my dva umíme chodit nad vodou

S tebou se do nebe dostanu
A tam závislosti na tobě propadnu

S tebou neznám všednost obyčejných dnů
S tebou se vznáším v překrásném snu.

S tebou i v zimě rostou květy
A kvůli tobě hudba ztrácí noty

Až s tebou stává se svět krásným
A jen kvůli tobě věnuji se básním.
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 2662x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí